Onze kampeertenten

Luxe kamperen op de camping!

 

Rens-Camp verhuurt kampeertenten in en vanuit Noord-Limburg. Ons aanbod bestaat uit:

  1. een volledig ingerichte Lodge- of Comfort-kampeertent op camping De Heldense Bossen,
  2. een tent met een volledige uitrusting om zelf mee op pad te gaan.

Al onze verhuurtenten zijn ruim, comfortabel en van een uitstekende (Nederlandse) kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je gaat kamperen met degelijk materiaal, voordelig geprijsd en met voldoende comfort voor een aangename vakantie. Wij hanteren totaalprijzen, want wij rekenen geen extra kosten voor schoonmaak, administratiekosten, electriciteitsverbruik, e.d. Alleen vragen wij u een borg, die u binnen een week retour krijgt als alles netjes en ongeschonden is achtergelaten.

Luxe, zeer ruime en volledig ingerichte Lodge-tent

Onze nieuwe aanwinst betreft de Lodge-tent, een super-formaat en zeker vergelijkbaar met elk soort Safaritent. Geplaatst op een vlonder op een van de mooiste plekjes op de camping. Een tent met zeer veel binnenruimte en overal voldoende sta-hoogte. Verder voorzien van 6 comfortabele vaste bedden en een luxe loungeset.  En uiteraard de standaard, zeer volledige, uitrusting waardoor u nooit misgrijpt. Meer informatie, inclusief plattegrond van de tent vindt u op de pagina ‘Kamperen in luxe: de Lodge-tent‘. Voor prijzen klikt u hier en als u direct wilt reserveren dan klikt u hier

Volledig ingericht comfortabele Comfort-tent

Wij hebben onze overige volledig ingerichte Comfort-kampeertenten (tot maximaal 6 personen) beschikbaar op 5-sterren camping De Heldense Bossen in Helden (Noord-Limburg). Een prachtige kindvriendelijke familiecamping in een bosrijke omgeving met vele voorzieningen en uitstekende faciliteiten. We hebben onze tenten daar voor extra comfort geplaatst op houten vlonders.

Elke tent bij ons is voorzien van vaste bedden met dekbedden. Daarnaast volledig uitgerust met alle benodigde kampeerspullen, zoals tafel, stoelen, een koelkast, kooktafel met gaskomfoor en servies, glaswerk en verlichting. Meer informatie over de tenten en de huurprijs vind je onder de link Comfort Tent. Onze huurprijzen zijn inclusief staanplaats op de camping, toeristenbelasting, elektriciteit en alle faciliteiten op de camping (zwembad, animatie, speeltuinen, e.d.). Wil je direct reserveren, klik dan hier.

Als je dat wenst kun je, voor nog meer comfort en gemak, diverse extra’s huren. Wil je de prijzen weten voor deze extra opties, kijk dan even hier (link opent in nieuw venster).

Budget-tent

Onze Budget-tent is identiek aan de Comfort-tent maar is voorzien van luchtbedden i.p.v. vaste bedden. Deze tent is daardoor uitermate geschikt voor families van 5 of 6 personen.

Prijzen vind je hier en reserveren kun je via deze link
 

Om zelf mee te nemen

De meeneem tenten zijn lichtgewicht tunneltenten om zelf mee op pad te gaan naar je eigen favoriete vakantiebestemming. Deze tenten zijn eenvoudig op te zetten, relatief licht van gewicht, UV-bestendig en sneldrogend. Daarbij hoort een complete uitrusting, zodat je alles hebt voor een zorgeloze vakantie. Meer informatie over deze tent en de bijbehorende inventaris kun je terugvinden via de link “Zelf meenemen“. Voor prijzen klik je hier (opent in nieuw venster). Wil je direct reserveren, klik dan hier.

Bagagewagen te huur

Heb je geen of onvoldoende ruimte in je auto dan kun je bij ons één van de zeer ruime bagagewagens huren. Zo reis je altijd gemakkelijk en veilig met een volledige kampeeruitrusting naar je vakantieplek. Aanvullend zijn er nog extra opties te huur (bagagebox of fietsdragers). Voor verdere informatie en prijzen kijk je het beste even op “Bagagewagen“.