Kamperen in luxe: de Lodge-tent!

Kom genieten van onze nieuwe zeer ruime Lodge-tent. Een tent met 25 m² binnenruimte, een 2 meter diepe luifel, vaste bedden voor 6 personen en overal ruim voldoende sta-ruimte. Net zoveel luxe als in een safari-tent, maar voor een veel betere prijs. De lounge tent heeft standaard een luxe lounge-set op het terras.

Comfortabele vaste bedden

Verder is ook deze Lodge-tent volledig ingericht met comfortabele vaste bedden, al voorzien van dekbedden en kussens, een tafelmodel koelkast en er is een tv aansluiting (CAI). Met een zeer volledige kampeer inventaris voor 6 personen, hoef je zelf eigenlijk alleen nog maar persoonlijke bagage, eten, drinken en bedlinnen mee te nemen (Overigens zijn dekbed-overtrekken ook te huur bij ons. Da’s wel zo makkelijk!).
Daarnaast hebben we nog vele extra opties te huur. Een skottelbraai, zodat je heerlijk buiten kunt kokkerellen, babystoel, babybed, oven of gaskachel, we hebben het allemaal.

 

De Lodge-tent is al te huur vanaf € 50,00 per dag, € 185,00 voor een midweek of € 340,00 voor een hele week.
Een weekje luxe kamperen in het hoogseizoen kan al vanaf € 635,00. Maar dat is dan ook uw totaalprijs (exclusief de borg), want wij rekenen geen reserverings-, schoonmaak- of administratiekosten. Da’s dus niet alleen comfort in kamperen, maar ook in prijzen.  

Nieuwsgierig geworden? U kunt hier, geheel vrijblijvend, een reserveringsvoorstel voor een Lodge-tent aanvragen.